Algemeen medewerker in de uitvaartbranche

Tijdens een uitvaart moet er zowel voor als achter de schermen veel gebeuren. Denk aan voorbereidend werk, maar ook het begeleiden van gasten of het schenken van koffie en thee. Soms behoort ook het zorgen voor een mooie opbaring tot de werkzaamheden. Algemeen medewerkers ontzorgen u, zodat u meer tijd heeft voor de nabestaanden. Dankzij ons grote netwerk vinden we medewerkers die naadloos aansluiten bij uw zoekvraag en team.

Direct een algemeen medewerker nodig?

Misschien kunt u per direct wel wat helpende handen gebruiken. In dat geval biedt ons grote netwerk uitkomst. Door hun ongeëvenaarde branchekennis weten onze intercedenten al snel wie ze kunnen inzetten.

Bel Mail

Werkzaamheden algemeen medewerker

Onze algemeen medewerkers ontzorgen uw organisatie op verschillende manieren. Het hangt er maar net vanaf wat u precies zoekt. Veel van hen begeleiden de nabestaanden, en verrichten huishoudelijke of administratieve taken. Zoekt u iemand die tijdens de dienst ook het licht en geluid bedient? Of die helpt bij het opbaren van de overledene? De Helpende Hand vindt op basis van werkervaring de juiste mensen voor u. Om een goede match met uw team te garanderen, kijken we ook kritisch naar houding en gedrag.

Werken bij De Helpende Hand?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bent u met pensioen en wilt u graag ervaring opdoen in de uitvaartbranche? Of zoekt u als student een bijbaan? Werken als algemeen medewerker is afwisselend en betekenisvol. De Helpende Hand is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten. We maken graag kennis!

Solliciteer

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over hoe wij onze kandidaten selecteren voor u? Of wilt u zelf aan de slag als algemeen medewerker? Laat hieronder uw vraag of contactgegevens achter. Onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op.