Personeelsoplossingen via detachering

Het vinden van goed personeel op flexibele basis kan lastig zijn. Zeker wanneer het functies betreft waar expertise voor nodig is, zoals een uitvaartleider of uitvaartverzorger. Als u voor langere tijd iemand zoekt, biedt detachering meer zekerheid dan inlenen van personeel. Laat ons u ontzorgen. Wij zorgen voor een geschikte en betrokken medewerker die bij u past.

Flexibel

U bent verzekerd van een vaste bezetting zolang het contract loopt.

Gemak

Als u wilt, nemen wij het gehele werving- en selectieproces op ons.

Kostenbesparend

U bent geen tijd en geld kwijt aan het vinden van de juiste medewerker.

Zonder risico

De ‘nadelen’ van het dienstverband zijn onze verantwoordelijkheid.

Zoekt u goed personeel?

De werkwijze van ons detacheringsbureau

De start van onze samenwerking is een telefonische of persoonlijke kennismaking. We leren u en uw organisatie graag kennen. Zo ontdekken we of detachering de juiste oplossing is voor uw personeelsvraagstuk. Is dat het geval? Dan gaan we voor u aan de slag. Onze intercedenten staan in nauw contact met het werkveld en mogelijke kandidaten. Zo weten ze soms tijdens het gesprek al wie ze kunnen inzetten.

Met detachering haalt u flexibele arbeid in huis. Tegelijkertijd heeft u de zekerheid van vaste uitvaartprofessionals. De Helpende Hand neemt u zorg uit handen en vindt iemand die u tijdelijk kunt inzetten, bijvoorbeeld tijdens het zwangerschapsverlof van een collega. Zo kunt u zich volledig richten op de nabestaanden.

Functies

Uitvaartleider
Uitvaartverzorger
Drager
Gastheer / Gastdame
Cateringmedewerker
Aulamedewerker
Voorloper
(Rouwauto)chauffeur
Assistent-uitvaartverzorger
Ovenist crematorium
Coördinator bedrijfsbureau

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen het als u nog met vragen zit. Over detachering in het algemeen of over de expertise van ons uitvaartpersoneel. Daar vertellen wij u graag meer over. Ons team zit voor u klaar!