Uitvaartleiders van De Helpende Hand

U zoekt naar mensen die het verschil maken. Onze uitvaartleiders voeren hun belangrijke taak met eer, zorg en aandacht uit. Uiteraard beschikken ze over de juiste papieren en competenties. Minstens zo waardevol zijn hun persoonskenmerken: integer, betrokken en empathisch. Het vinden van het juiste personeel laat u met een gerust hart aan ons over.

Direct een uitvaartleider nodig?

Heeft u voor die ene uitvaart een uitvaartleider nodig? Of wilt u voor langere tijd een vaste uitvaartleider aan uw organisatie binden? Wij beschikken over een groot netwerk. Dankzij de branchekennis van onze intercedenten vinden wij snel passend personeel.

Bel Mail

Werkzaamheden uitvaartleider

Onze uitvaartleiders vervullen een belangrijke taak voor de nabestaanden. Na een zorgvuldige overdracht van de uitvaartverzorger geeft de uitvaartleider leiding aan de begrafenis of crematie. Tot de werkzaamheden van een uitvaartleider behoren onder andere het begeleiden en de ontvangst van de nabestaanden, het spreken van het openingswoord of in het geheel spreken tijdens de afscheidsceremonie – alles wat een uitvaartverzorger normaal doet op de dag van de uitvaart. Uiteraard stemmen we de werkzaamheden goed met u af. Het is cruciaal dat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. We kunnen het immers maar één keer goed doen.

Werken bij De Helpende Hand?

Wilt u ervaring opdoen als uitvaartleider of aan de slag als zzp-er? Flexibel werk met de ondersteuning van een professionele organisatie? Bij ons zit u goed. Als ervaren dienstverlener binnen de uitvaartsector vinden we passend werk voor u.

Solliciteer

Stel uw vraag

Wilt u onze uitvaartleiders inzetten voor uw organisatie? Of wilt u gewoon eens kennismaken? Vul hieronder uw verzoek in en we komen snel bij u terug.