Uitvaartverzorgers van De Helpende Hand

Als uitvaartondernemer wilt u de familie en nabestaanden volledig ontzorgen. Aan ons de taak om een uitvaartverzorger te vinden die u daarbij helpt. Dankzij ons grote netwerk staan we in nauw contact met ervaren uitvaartverzorgers. We kennen onze mensen persoonlijk en voorzien uitvaartondernemers al meer dan 25 jaar van passend personeel.

Direct een uitvaartverzorger nodig?

Misschien heeft u volgende week al een uitvaartverzorger nodig. Of zoekt u professionals die u voor een aantal maanden ondersteunen? Onze ervaren intercedenten zitten klaar om voor u aan de slag te gaan.

Bel Mail

Werkzaamheden uitvaartverzorger

Onze uitvaartverzorgers regelen een uitvaart van a tot z. Vanaf het moment van overlijden tot het eind van de uitvaart nemen zij de regie. Op betrokken wijze gaan ze in gesprek met de familie en doorlopen ze de wensen. Ze adviseren, informeren en begeleiden de nabestaanden gedurende het hele proces. Wist u dat onze zelfstandige uitvaartverzorgers minimaal 25 uitvaarten hebben uitgevoerd? Zo weet u zeker dat de uitvaart in goede banen wordt geleid en dat de familie kan terugkijken op een mooi en waardig afscheid.

Werken bij De Helpende Hand?

Wilt u verder als zelfstandig uitvaartverzorger? Zelf uw agenda bepalen, maar met ondersteuning van een professionele organisatie? Wij nemen u graag op in ons bestand. Als ervaren dienstverlener in deze bijzondere branche vinden we passend werk voor u.

Solliciteer

Stel uw vraag

Meer weten over het inzetten van onze uitvaartverzorgers? Of wilt u zelf aan de slag als uitvaartverzorger? Stel uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.