Uitvaartassistent

Tijdens de uitvaart wilt u de familie en nabestaanden zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Toch komen er op deze emotionele dag veel praktische zaken om de hoek kijken. Een helpende hand in de vorm van een uitvaartassistent geeft u rust en ruimte. Iemand die de gasten ontvangt, collega’s aanstuurt en waar nodig assisteert. In ons grote netwerk vinden we snel de uitvaartassistent die bij u past.

Direct een uitvaartassistent nodig?

Heeft u volgende week al extra handen nodig? Is uw gebruikelijke uitvaartassistent uitgevallen, waardoor u nu zonder zit? De Helpende Hand zet alles op alles en helpt u zo snel mogelijk aan een medewerker die weet wat er moet gebeuren.

Bel Mail

Werkzaamheden uitvaartassistent

Een uitvaartassistent van De Helpende Hand ontzorgt u vanaf het eerste moment. Hij of zij ontvangt de gasten, stuurt dragers en andere medewerkers aan, assisteert bij het begeleiden van de condoleance. Dankzij deze ondersteuning kunt u zich volledig richten op de familie. In onze zoektocht naar passende ondersteuning staan uw wensen voorop. Wilt u op korte termijn een betrokken assistent die de leiding pakt als de situatie daarom vraagt? Iemand om in uw team op te nemen voor een jaar of langer? We gaan graag het gesprek met u aan.

Werken bij De Helpende Hand?

Heeft u veel ervaring als uitvaartassistent en wilt u als zelfstandige aan de slag? Flexibel werken als zzp-er, maar wel de ondersteuning van een professionele organisatie? U bent hier aan het juiste adres. Wij brengen al meer dan 25 jaar professionals als u en uitvaartorganisaties samen.

Solliciteer

Stel uw vraag

Meer weten over hoe een uitvaartassistent uw organisatie kan ontzorgen? Of wilt u via ons werken als uitvaartassistent? Stel hier uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook.