Specialisten voor alle operationele functies

Goed personeel is in de uitvaartbranche doorslaggevend. Het zijn uiteindelijk de mensen die u inzet, die het verschil zullen maken. Onze aanpak is daarom vóór alles gericht op kwaliteit. En op het bieden van personeelsoplossingen die naadloos bij uw onderneming aansluiten.

Onze helpende handen
Algemeen medewerker
Goede algemeen medewerkers zijn onmisbaar voor uitvaartorganisaties. Dankzij ons netwerk vinden we snel het juiste personeel – wat uw vraag ook is.
Lees meer
Drager (m/v)
Dragers (m/v) van De Helpende Hand zijn representatief en voegen zich goed naar uw team of de situatie. Wij vinden snel het juiste personeel voor u.
Lees meer
Gastdame, gastheer
Gastdames en gastheren van De Helpende Hand zijn onmisbaar bij een uitvaart. Ze zijn representatief, respectvol, flexibel inzetbaar en werken zorgvuldig.
Lees meer
Uitvaartassistent
De uitvaartassistenten in ons netwerk weten wat er moet gebeuren. Ze ontzorgen u, zodat u als uitvaartverzorger in alle rust de familie kunt begeleiden.
Lees meer
Uitvaartleider
Op de uitvaartleiders van De Helpende Hand kunt u bouwen. Met hun ruime ervaring en grote betrokkenheid zijn ze een aanwinst voor uw team.
Lees meer
Uitvaartverzorger
Onze ervaren uitvaartverzorgers ontzorgen vanaf het eerste moment. We kennen iedereen persoonlijk en voorzien u van passend uitvaartpersoneel.
Lees meer

Werken bij De Helpende Hand?

Heeft u ervaring als uitvaartleider en wilt u aan de slag als zzp-er? Zoekt u werk in oproepverband? U bent hier op de juiste plek. Als ervaren dienstverlener binnen de uitvaartsector vinden we passend werk voor u. Dankzij onze branchekennis en ons grote netwerk lukt dat altijd. Gaat u ook voor de hoogste kwaliteit? Wij verwelkomen u graag in ons hechte team.

Solliciteer

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!