Gastdame, gastheer

Voor een uitvaart die soepel verloopt, zijn goede gastdames en gastheren onmisbaar. Ons gastvrije personeel is representatief, respectvol en werkt zorgvuldig. De Helpende Hand beschikt over een groot netwerk van gastvrij personeel. Ze zijn flexibel inzetbaar en vullen uw organisatie perfect aan in tijden van drukte.

Direct gastdames en gastheren nodig?

Het kan zijn dat u per direct gastdames of gastheren zoekt. Om snel uw eigen flexpool te kunnen aanvullen, biedt een partner met een groot netwerk uitkomst. Wat uw wensen of die van de nabestaanden ook zijn, De Helpende Hand regelt snel het juiste personeel voor u.

Bel Mail

Werkzaamheden gastdames en gastheren

Waar een uitvaartverzorger zich met de nabestaanden bezighoudt, zijn onze gastdames en gastheren er echt voor de gasten. Zij ontvangen de familie, schenken koffie en zorgen ervoor dat de aula netjes is opgeruimd. Ze zijn voornamelijk op locatie aanwezig. Ze wijzen gasten de weg en zorgen ervoor dat mensen naar de juiste ruimte gaan. We selecteren medewerkers onder andere op hoe representatief, flexibel en zorgvuldig ze zijn. Ook kijken we kritisch naar de match met uw team. Heeft u bepaalde eisen? We stemmen de werkzaamheden goed met u af, zodat alles in één keer goed gaat.

Werken bij De Helpende Hand?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging naast uw eigen bedrijf? Zoekt u een bijbaan op oproepbasis? Al met pensioen, maar wilt u graag dienstverlenend werk verrichten? Werken in de uitvaartbranche als gastheer of gastdame geeft veel voldoening. Als specialist in uitvaartmedewerkers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten.

Solliciteer

Stel uw vraag

Wilt u meer weten over onze werkwijze als uitzendbureau? Of zoekt u zelf een baan als gastheer of gastdame? Laat uw vraag hier achter en ons team komt zo snel mogelijk bij u terug.