Werving & Selectie: zonder moeite nieuw personeel

Betekenisvol werk vraagt om betrouwbaar personeel. Het is niet altijd gemakkelijk om precies die juiste medewerker te vinden. Heeft u er zelf geen tijd voor? Of heeft u weinig contacten in het veld? De Helpende Hand ontzorgt u. We werven en selecteren al meer dan 25 jaar professionals in de uitvaartbranche. We kennen de branche en de mensen. We weten wat er nodig is om goed te kunnen functioneren. Doordat wij passend personeel voor u vinden, kunt u zich volledig richten op de nabestaanden.

Flexibel

U heeft altijd de juiste bezetting, in tijden van drukte en rust.

Gemak

U heeft geen omkijken naar het werving- en selectieproces.

Kostenbesparend

Wij doen al het uitzoekwerk en besparen u kostbare tijd.

Zonder risico

Wij dragen de werkgeversrisico’s en administratieve lasten.

Zoekt u goed personeel?

Het werving- en selectieproces van De Helpende Hand

Onze intercedenten zijn uitvaartspecialisten. We zetten landelijk vacatures uit, hebben nauw contact met de regio’s en voeren dagelijks gesprekken met kandidaten. We bekijken hun cv en gaan op basis daarvan in gesprek. Hoeveel ervaring heeft iemand met uitvaarten, crematies en begrafenissen? Waar heeft hij of zij ervaring opgedaan? Vertonen kandidaten de gewenste houding en passend gedrag?

Doordat we 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche hebben, weten we snel de juiste persoon te vinden. Zo komt het regelmatig voor dat we tijdens een telefoongesprek met een vaste opdrachtgever direct weten aan wie we ze kunnen verbinden. Voor sommige operationele functies is minder ervaring vereist dan voor andere. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij de kandidaat die het beste in uw team past. Wij faciliteren het contact en de kennismaking. Zo weet u van te voren altijd wie er komt werken.

Functies

Uitvaartleider
Uitvaartverzorger
Drager
Gastheer / Gastdame
Cateringmedewerker
Aulamedewerker
Voorloper
(Rouwauto)chauffeur
Assistent-uitvaartverzorger
Ovenist crematorium
Coördinator bedrijfsbureau

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op.

Misschien heeft u nog vragen. Over hoe we medewerkers selecteren of in welke operationele functies wij voorzien. Ook als u nog niet weet welke personeelsoplossing bij uw organisatie past, bieden we u graag een helpende hand. Neem gerust contact met ons op, het team staat voor u klaar!