Alle personeelsoplossingen op één plek

In de uitvaartbranche is geen dag hetzelfde. Wat personele bezetting betreft, is dat niet altijd even makkelijk. Misschien heeft u plotseling tijdelijk personeel nodig. Of zoekt u juist vaste medewerkers die u flexibel kunt inzetten. Tegen welk personeelsprobleem u ook aanloopt, wij bieden u graag de helpende hand.

Download onze brochure

Werving & Selectie

Het vinden van de juiste kandidaat kan lastig zijn en is tijdsintensief. Laat ons u ontzorgen. We hebben jarenlange ervaring en een groot netwerk met potentiële kandidaten. Zo helpen we u aan mensen die het verschil maken.

Detachering

Heeft uw uitvaartonderneming voor langere tijd extra handen nodig? In tijden van drukte biedt detachering uitkomst. Wij zorgen voor een geschikte en betrokken medewerker, en besparen u de nadelen van een vast dienstverband.

Payrolling

Werkt u als zelfstandige zonder personeel en zoekt u iemand om u te ondersteunen in tijden van drukte? Met payrolling heeft u de controle, maar hoeft u niet om te kijken naar alle juridische, fiscale en administratieve zaken.

Uitzenden

Is een van uw gastheren of -dames ziek? Gaat een uitvaartleider met verlof? Wij leveren al meer dan 25 jaar betrouwbaar uitvaartpersoneel op uitzendbasis. Alle operationele functies, voor zolang u ze nodig heeft.

Werken bij De Helpende Hand?

Heeft u ervaring als uitvaartleider en wilt u aan de slag als zzp-er? Zoekt u werk in oproepverband? U bent hier op de juiste plek. Als ervaren dienstverlener binnen de uitvaartsector vinden we passend werk voor u. Dankzij onze branchekennis en ons grote netwerk lukt dat altijd. Gaat u ook voor de hoogste kwaliteit? Wij verwelkomen u graag in ons hechte team.

Solliciteer

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!