Maak kennis met ons team

De Helpende Hand is een full-service dienstverlener in personeel voor de uitvaartbranche. Met een ervaren team op kantoor en in het veld bieden wij een oplossing voor elk mogelijk personeelsvraagstuk. Als uw partner in deze branche begrijpen wij dat we het maar één keer goed kunnen doen. Daarom zetten we continu in op kwaliteit. Met mensen die werken vanuit hun hart en die gegarandeerd goed passen in uw team. Ontdek hier wie we zijn.

Ervaren, betrouwbaar en full-service

Al sinds 1995 zijn we een unieke alles-in-één dienstverlener in de uitvaartbranche. Met een groot netwerk en ongeëvenaarde branchekennis is geen vraag te gek. Onze mensen zijn er voor de nabestaanden en bieden u een helpende hand.

Ons team ondersteunt crematoria, begraafplaatsen en uitvaartondernemingen in de randstad en Noord-Holland en levert uitvaartleiders en -verzorgers door heel Nederland. Dat we betekenisvol werk leveren, merken we aan het aantal jaren dat mensen voor ons blijven werken. Wist u dat sommige uitvaartondernemers in Nederland zelfs ooit als drager bij De Helpende Hand zijn begonnen?

Maatwerk

We bedenken voor elke vraag een passende oplossing.

Alle functies

We hebben kandidaten voor alle mogelijke operationele functies.

Oplossingen

Kies voor de personeelsoplossing die bij uw onderneming past.

Een bevlogen team professionals

De beste mensen in huis halen, vraagt om gedegen kennis van de uitvaartbranche. Met een scherpe blik en ruime ervaring selecteert ons team altijd de juiste mensen voor uw opdracht. Van studenten die tijdelijk willen werken als cateringmedewerker, tot uitvaartverzorgers met een jarenlange staat van dienst. Onze intercedenten kijken uiteraard naar beschikbaarheid en ervaring, maar vooral naar een persoonlijke match. We sturen nooit zomaar iemand naar u toe.

Hebben we nog niet eerder samengewerkt? Dan maken we graag persoonlijk kennis. Op die manier kunnen we uw behoefte en de wensen van nabestaanden goed in kaart brengen. Als de situatie erom vraagt, wijken we af van de gebaande paden.

Certificaten

Brengt het inhuren van tijdelijk personeel onzekerheden met zich mee? Niet als het aan De Helpende Hand ligt. We komen afspraken na en hebben onze zaken op orde. Dit resulteerde zelfs in een NEN 4400-certificering, wat uniek is in de uitvaartbranche. Als opdrachtgever loopt u geen risico en schakelt u ons zorgeloos in voor al uw personele zaken. De kwaliteit van onze processen borgen we door het ISO 2008:2009-1-certificaat.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op.

Onze collega’s op kantoor zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we omgaan met speciale wensen van een nabestaande? Heeft u onverwacht een paar extra mensen nodig? Bel of mail ons gerust. We zijn er voor u.