Drager man, drager vrouw

Een uitvaart hoort aan alle wensen van de nabestaanden te voldoen. Onze dragers spelen hierin een belangrijke rol. Ze zijn representatief, hebben oog voor detail en voegen zich goed naar uw team of de situatie. De Helpende Hand beschikt over zowel mannelijke als vrouwelijke dragers.

Direct een kistdrager nodig?

Misschien heeft u op zeer korte termijn een team van kistendragers nodig. Of zoekt u een partij om voor langere tijd de samenwerking aan te gaan voor wat betreft ondersteuning in draagwerk tijdens uitvaarten? Door onze ongeëvenaarde branchekennis en ons grote netwerk vinden wij snel de juiste dragers voor u.

Bel Mail

Werkzaamheden dragers

De precieze werkzaamheden van onze dragers variëren per uitvaart. Ze wachten de auto op, nemen de kist uit de auto en dragen deze naar de gewenste plek. Onze dragers doen dit al begeleidend met een rijdende baar, of dragen de kist onderhands of schouderend. Meestal behoort ook het meenemen van condoleanceboeken en het ontvangen van gasten op locatie tot hun taken. Uiteraard stemmen we de benodigde werkzaamheden altijd volledig met u af. We kunnen het tenslotte maar één keer goed doen.

Kledingwijzer dragers

Details maken een groot verschil, ook bij een uitvaart. Hebben de nabestaanden specifieke wensen als het aankomt op de kleding van dragers? Bij De Helpende Hand is veel mogelijk. Tot de mogelijkheden behoren standaard een zwarte of grijze lange jas, of een grijs kostuum. Zelf als de kledingwensen voor dragers ongebruikelijk zijn, doen we ons best om samen tot een mooi plaatje te komen.

Werken bij De Helpende Hand?

Zoekt u een bijbaan naast uw studie? Heeft u naast het ondernemerschap tijd over en bent u toe aan wat anders? Of bent u al met pensioen, maar wilt u graag iets voor een ander betekenen? Werken als drager in de uitvaartbranche is dienstbaar en betekenisvol. Als specialist in uitvaartmedewerkers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten.

Solliciteer

Stel uw vraag

Meer weten over het inzetten van onze dragers? Of wilt u zelf aan de slag als drager? Stel uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.