De Helpende Hand breidt uit naar zuidelijke regio’s

We kunnen met trots aankondigen dat we uitbreiden naar de gebieden onder de rivieren. Met de opening van nieuwe vestigingen voor dragers in Breda, Heinkenszand, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht verstevigen we de positie als dé partner voor crematoria, begraafplaatsen, uitvaartondernemingen en ZZP’ers.

Al sinds 1995 staat De Helpende Hand bekend om haar unieke alles-in-één dienstverlening in de uitvaartbranche. Met een ervaren team op kantoor en in het veld biedt de organisatie oplossingen voor diverse personeelsvraagstukken, van uitvaartverzorgers en uitvaartassistenten tot dragers en gastdames. De Helpende Hand begrijpt als geen ander dat in de uitvaartbranche het maar één keer goed gedaan kan worden, en zet daarom continu in op kwaliteit.

Mark Moossdorff, manager van De Helpende Hand, benadrukt het belang van deze uitbreiding: “We zijn verheugd om onze diensten uit te breiden naar de zuidelijke regio’s van Nederland. Met onze ervaring en toewijding willen we ook daar een betrouwbare partner zijn voor uitvaartondernemingen en iedereen die ons nodig heeft.

Ons team ondersteunt al crematoria, begraafplaatsen en uitvaartondernemingen in de Randstad en Noord-Holland, en met de nieuwe vestigingen breiden we onze dekking uit om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Om dit project niet ten koste te laten gaan van onze huidige klanten, is er een additionele projectgroep opgericht. Zo houdt het huidige team volle focus op bestaande regio’s en zal de projectgroep alle aandacht op de regio’s onder de rivieren hebben.”

Mark Moossdorff voegt toe: “Of het nu gaat om de inzet van dragers, een tijdelijke cateringmedewerker of ervaren uitvaartverzorgers, ons team selecteert zorgvuldig de juiste mensen voor elke opdracht. We geloven in persoonlijke matches en sturen nooit zomaar iemand naar u toe. Ons doel is om de beste mensen in huis te halen en te zorgen voor een waardevolle en respectvolle ondersteuning in de uitvaartbranche.”

De Helpende Hand nodigt bedrijven in Zuid-Nederland uit om kennis te maken en moedigt potentiële werkzoekenden aan om zich aan te sluiten bij het team. Neem contact met ons op via de mail: personeel@dehelpendehand.nl of telefonisch via 085 – 401 59 28.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!