De Helpende Hand neemt UCB Uitvaartservice over

De Helpende Hand, specialist op het gebied van personeelsoplossingen in de uitvaartbranche, heeft per 1 november 2021 het personeel en de klanten van UCB Uitvaartservice overgenomen. Voor zowel de medewerkers en de klanten zal er in eerste instantie niets veranderen. UCB Uitvaarservice zal voorlopig verder gaan onder dezelfde naam, met dezelfde contactgegevens als voorheen.

Net als De Helpende Hand biedt UCB Uitvaartservice goed getraind personeel voor de uitvaartbranche. De gedeelde visie op kwaliteit van dienstverlening en de mate van professionaliteit die UCB Uitvaartservice met zich meebrengt past ideaal bij De Helpende Hand. Met de overname wordt het werkgebied van De Helpende Hand, met betrekking tot dragers en catering, uitgebreid met Noord-Holland. Hierdoor bedekken we nu zowel de Randstad als Noord-Holland.

ZDG

Afgelopen 31 maart is De Helpende Hand zelf overgenomen door ZDG. In de afgelopen periode is de tijd genomen om goed te evalueren waar de mogelijkheden liggen tot verbetering van kwaliteit van de dienstverlening als de potentie om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Lisanne Hoogeveen, manager van De Helpende Hand: ‘De vraag naar personeel in de uitvaart groeit. Hoewel we al een heel mooi team hebben, komt de versterking vanuit UCB op het juiste moment. We kijken uit naar een mooie nieuwe samenwerking’.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!