De Helpende Hand neemt Uitvaartservice Saluto over

De Helpende Hand, specialist op het gebied van personeelsoplossingen in de uitvaartbranche, heeft per 3 januari 2022 het personeel en de klanten van Uitvaartservice Saluto overgenomen. Net als De Helpende Hand, en het pas overgenomen UCB Uitvaartservice, is Uitvaartservice Saluto actief op het flexibel inzetten van dragers.

Voor zowel de medewerkers als de klanten verandert er in eerste instantie niets. Uitvaartservice Saluto zal voorlopig verder gaan onder dezelfde naam, met dezelfde contactgegevens als voorheen.

De heer Trossel, inmiddels oud-eigenaar van Uitvaartservice Saluto, zal de komende periode een overdracht tussen beide organisaties verzorgen en zal in de toekomst betrokken blijven bij De Helpende Hand. Hans Trossel: ‘Na een langdurige samenwerking heb ik in ZDG en De Helpende Hand een uitstekende partner gevonden voor de overname van mijn organisatie Uitvaartservice Saluto. Beide organisaties stralen professionalisme en perfectionisme uit en er zijn vele overeenkomsten in de werkwijze en doelstellingen van de organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat de continuïteit voor de medewerkers en de relaties is gegarandeerd onder de vlag van ZDG en De Helpende Hand, tevens één van voornaamste redenen om Uitvaartservice Saluto over te dragen. De komende periode staat in het teken van een geleidelijke overdracht en begeleiding alvorens ik mijn werkzaamheden langzamerhand zal afbouwen’.

ZDG

ZDG is een innovatieve en respectvolle dienstverlener voor bedrijven en individuen die te maken krijgen met het ‘levenseinde’. Met de verschillende werkmaatschappijen wil ZDG op elk vlak dat te maken heeft met het ‘levenseinde’ waarde kunnen toevoegen of creëren. ‘Dit doen wij altijd op de respectvolle en professionele manier die de situatie vereist’.

Met de overname wordt het werkgebied van De Helpende Hand verder verstevigd waardoor de dienstverlening verder kan worden verbeterd en de toegevoegde waarde aan klanten kan worden uitgebreid. Lisanne Hoogeveen, manager van De Helpende Hand: ‘De dienstverlening van Uitvaartservice Saluto sluit perfect aan bij de diensten die wij al aanbieden. Deze overname helpt ons om ons portfolio verder uit te breiden en om klanten nog beter te kunnen bedienen in de Randstad en de regio Noord-Holland. Wij zijn erg verheugd met deze overname en kijken uit naar een mooie samenwerking met de opdrachtgevers en de nieuwe medewerkers die wij aan ons team hebben toegevoegd’.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!