Nieuwe huisstijl voor De Helpende Hand

Met gepaste trots presenteren wij een volledig vernieuwde website. Het herkenbare logo heeft een nieuwe, frisse kleur gekregen en er is goed gekeken naar bijpassende stijlelementen. De uitwerking van deze nieuwe huisstijl is volledig geïntegreerd in onze vernieuwde website. Vanaf heden zullen al onze uitingen deze nieuwe huisstijl bevatten.

Lisanne Hoogeveen, manager van De Helpende Hand: “De oude uitstraling van zowel het logo als de website sloot niet meer aan bij de manier van werken van De Helpende Hand. Met onze vernieuwde website willen we echt laten zien wat wij allemaal te bieden hebben, van dragers tot uitvaartleiders tot overledeneverzorgers. Wij hebben personeelsoplossingen voor ieder vraagstuk in de uitvaartbranche!”

Verhuizing

In het afgelopen jaar zijn we verhuisd en is ons bezoekadres veranderd van Delft naar Rijswijk. Daarnaast zijn we druk bezig onze locaties voor dragers verder te professionaliseren en uit te breiden.

“Mede door deze ontwikkelingen kon een nieuwe huisstijl ook voor De Helpende Hand niet ontbreken. Met een gebruiksvriendelijkere website wordt het voor onze klanten nog makkelijker van onze diensten gebruik te maken” besluit Lisanne.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!