ZDG neemt Post Mortem en De Helpende Hand over

ZDG, met diverse werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde, neemt per 31 maart 2021 logistiek dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand over. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken. De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers.

Post Mortem is logistieke dienstverlener in de uitvaartsector en gespecialiseerd in het overbrengen, verzorgen en opbaren van overledenen. Het bedrijf, dat actief is in Zuid-Holland, heeft vier vestigingen en 65 medewerkers. De Helpende Hand, dat landelijk actief is maar met name in de Randstad en in midden- en Zuid Nederland, is een full service personele dienstverlener op het gebied van het flexibel inzetten van dragers, uitvaartverzorger/uitvaartleiders en overig uitvaartpersoneel.

Professionaliteit en kwaliteit
Danny van Rosmalen, algemeen directeur van ZDG: “We werken al langer samen en zijn zeer onder de indruk geraakt van de mate van professionaliteit van beide bedrijven en onze gedeelde visie op kwaliteit van dienstverlening. En dat is belangrijk, want in onze branche draait alles om mensenwerk, korte lijnen en optimale samenwerking. Bij Post Mortem en De Helpende Hand weten ze dat als geen ander. Door de overname zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een nog completer pakket aan diensten aan te bieden.”
Zorg Diensten Groep Verdeeld over verschillende werkmaatschappijen – Cura Mortu Orum (CMO), Post Mortem Repatriëring (PMR), Mortuarium Schiphol, Infinea (voorheen Multiline Meldkamerdiensten) en het opleidingsinstituut Docendo– richt ZDG zich op de gezondheidszorg, de uitvaartbranche, politie en overheid. De Zorg Diensten Groep heeft 120 medewerkers.

Sterke verwantschap
Lenno Jol en Jan Busscher, directeur van respectievelijk Post Mortem en De Helpende Hand: “Wij werken al jaren met ZDG. De beslissing om met overname in te stemmen is gestoeld op de sterke verwantschap tussen de bedrijven en dan vooral in het streven naar de hoogste kwaliteit. We zijn ervan overtuigd dat ZDG de continuïteit van Post Mortem en De Helpende Hand, vooral ook met het oog op onze medewerkers, waarborgt.”

Meer weten?
Neem contact met ons op.

We begrijpen dat u misschien nog met vragen zit. Over praktische zaken als uitbetaling of strategisch advies over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!